It's Playtime

Flatcoated Retrievers

Morgan x Pelle 2019

 

 

It's Playtime Morgan (Morgan) x Black Mica's Unlimited (Pelle)

(HD-A, PL-vrij, Ogen-vrij, gonio-aff.) x (HD-A, PL-vrij, Ogen-vrij incl gonio)

Uit deze combinatie worden enkel zwarte pups verwacht. Zowel Morgan als Pelle hebben rustige en stabiele karakters en vinden het beide erg leuk om samen met de baas iets te ondernemen. Wij verwachten veelzijdige gebruikshonden met stabiele en rustige karakters uit deze combinatie. Echte gezinshonden.

Deze combinatie voldoet aan het fokreglement van de FRC en de WFRG.

 

Progesteronwaarde gemeten op 9 november om 17.15 uur: 0,5 ng/ml.

Op dinsdagochtend 13 november is opnieuw de progesteronwaarde gemeten, dit keer zat ze op 5,8 ng/ml en kunnen we zoals verwacht op woensdag een bezoekje gaan brengen aan Pelle. Woensdag 14 november zijn Morgan en Pelle op date geweest.Donderdagavond 15 november hebben we nog een keer de progesteronwaarde laten meten en bleek ze alweer op 15,6 ng/ml te zitten. Die nacht zijn wij nog een keertje afgereist naar Pelle en heeft er een 2e dekking plaats gevonden. 

Donderdag 13  december zijn er op de echo ongeveer 7 vruchtjes geteld. Op dezelfde dag hoorden wij ook dat Pelle die dag ook papa was geworden van 7 puppy's bij een fokker in Duitsland. Dus dubbel feest voor Pelle! Wij kijken heel erg uit naar de pups van Morgan en Pelle.


Geboren op 15 januari 2019

18.00 uur een teefje van 510 gram

20.40 uur een teefje van 398 gram